Find dit produkt

Du kan søge efter produktet vha. navn, modelnummer eller produktnummer. Eller du kan finde dit produkt vha. kategorierne herunder.

Registrer produktet

Hurtig og nem hjælp samt support når du har brug for det

Software

Du skal søge efter produktet hvis du vil have den nyeste software og de nyeste overførsler

Garanti

Du skal finde eller registrere produktet for at kunne se oplysninger om garantien

Reservedele

Find dine produkter, og se om der er reservedele, eller søg i butikken

spørgsmål og svar

Har du brug for hjælp med din Logitech-ordre? Du kan få mere at vide og hjælp i Logitech-butikkens ofte stillede spørgsmål.

OPLEVER DU STADIG PROBLEMER?

Du kan måske finde svaret i brugergruppen

SUPPORTBRUGERGRUPPE Kontakt os