Oversæt
Eller brug Google Translate
Hvad er det?
prod-img
G933  A-00065

Reparer et G933-gamingheadset som ikke reagerer

Opdateret:  11/20/2018 03:30 AM
Prøv følgende trin for at reparere et G933-headset som ikke fungerer, f.eks. ved ikke at oplade, tænde eller tilslutte:
  1. Nulstil hardwaren.
  2. Opdater firmwaren til G933.

Sådan nulstilles hardwaren
  1. Slut G933 til en USB-strømkilde.
  2. Fjern dækslet på venstre side hvor mikrofonen sidder.
  3. Brug en stift til at trykke på nulstillingsknappen som vist nedenfor, og hold den nede i 2 sekunder. Gentag to gange.

Gendannelse af fabriksindstillinger for G933

Opdater firmwaren til G933

Hvis firmwareopdateringen ikke begynder når du bruger LGS, kan du opdatere firmwaren til headsettet manuelt vha. kommandolinjen i Windows.

BEMÆRK: Du skal afbryde forbindelsen fra computeren til alle andre headset før du begynder at opdatere firmwaren.
  1. Sørg for at både headsettet og den trådløse adapter er tilsluttet computeren via en USB-forbindelse, før du kører opdateringen.

Trådløs adapter

Tilslut i tilstanden pc

Headset

Tilslut 3,5-mm-stik

2. Skub strømknappen til positionen TIL
  3. Du finder hjælpeprogrammet til G933-firmwareopdateringen ved at indtaste nedenstående kommando på kommandolinjen og trykke på Enter:
    cd C:\Programmer\Logitech Gaming Software\FWUpdate\G933

Skift bibliotek

4. Hvis du vil køre hjælpeprogrammet med kommandoen /FORCE, skal du indtaste følgende kommando og derefter trykke på Enter:
    G933Update_v25.exe /FORCE

Kør opdateringen

5. Hjælpeprogrammet åbnes, og firmwareopdateringen starter. Følg anvisningerne på skærmen, og klik på Luk når opdateringen er gennemført.

OPLEVER DU STADIG PROBLEMER?

Du kan måske finde svaret i brugergruppen

SUPPORTBRUGERGRUPPE Kontakt os