Ervaart u problemen met uw toetsenbord, muis of Logitech Options op macOS Mojave (10.14)? Apple heeft een nieuw beleid dat gebruikers toestemming vereist voor het gebruik van onze Options software. Klik op Meer informatie voor hulp met het probleem dat u ervaart.

Meer informatie

Uw product zoeken

U kunt naar uw product zoeken op naam, modelnummer of onderdeelnummer. U kunt uw product ook opzoeken met de onderstaande categorieën.

Uw product registreren

Snel en eenvoudig hulp en ondersteuning wanneer u die nodig heeft

Downloads

Zoek uw product op voor de nieuwste software en downloads

Garanties

Uw product zoeken of registreren voor garantie-informatie

Reserveonderdelen

Vind uw product om te zien of er reserveonderdelen beschikbaar zijn of zoek in de winkel

veelgestelde vragen

Hulp nodig met uw Logitech-bestelling? Lees de Veelgestelde vragen over de Logitech-winkel voor meer informatie en advies.

NOG STEEDS PROBLEMEN?

De community heeft mogelijk een antwoord

ONDERSTEUNINGSCOMMUNITY Contact opnemen