Met Logitech Options-software kun je je apparaatinstellingen als volgt aanpassen:

• Wijzig snelkoppelingen voor functietoetsen
  • Pas muisknoppen aan
  • Pas aanwijzen en scrollen met de muis naar wens aan
  • Schakel touchpadbewegingen in en uit
  • Krijg meldingen op het scherm wanneer de batterij bijna leeg is of wanneer je op een lock-toets drukt
Voor Mac-gebruikers: vanaf macOS Mojave (10.14) heeft Apple een nieuw beleid dat gebruikersmachtigingen vereist voor onze Options-software. Deze FAQ op onze ondersteuningssite biedt instructies om Options de nodige machtigingen te verlenen: https://support.logitech.com/article/Logitech-Options-permission-prompts-on-macOS-Mojave

• Met deze update kun je nu feedback insturen over elk Bluetooth verbindingsprobleem dat je ondervindt via het menu Meer instellingen op je apparaat. Deze waardevolle feedback helpt ons de problemen met Bluetooth-connectiviteit die gebruikers ervaren beter te begrijpen en we gebruiken die informatie om de connectiviteit van onze producten te verbeteren.
  • Beveiligingsverbeteringen
  • Bugfixes en andere verbeteringen.

Releaseopmerkingen:

• Gegevensverzameling toegevoegd over Bluetooth-connectiviteit op de computer van gebruikers die ervoor hebben gekozen gegevens te delen om ons te helpen onze producten en services te verbeteren.

• Softwareversie: 7.12.82
  • Berichtdatum: 22-MAR-2019
  • Besturingssysteem: Mac OS X 10.14.x, Mac OS X 10.13.x, Mac OS X 10.12.x
  • Bestandsgrootte: 68.2 MB
Vorige softwareversies
Er zijn geen andere softwareversies beschikbaar.
Veelgestelde vragen

NOG STEEDS PROBLEMEN?

De community heeft mogelijk een antwoord

ONDERSTEUNINGSCOMMUNITY Contact opnemen