Met Logitech Options-software kun je je apparaatinstellingen als volgt aanpassen:

• Wijzig snelkoppelingen voor functietoetsen
  • Pas muisknoppen aan
  • Pas aanwijzen en scrollen met de muis naar wens aan
  • Schakel touchpadbewegingen in en uit
  • Krijg meldingen op het scherm wanneer de batterij bijna leeg is of wanneer je op een lock-toets drukt
Voor Mac-gebruikers: vanaf macOS Mojave (10.14) heeft Apple een nieuw beleid dat gebruikersmachtigingen vereist voor onze Options-software. Deze FAQ op onze ondersteuningssite biedt instructies om Options de nodige machtigingen te verlenen: https://support.logitech.com/article/Logitech-Options-permission-prompts-on-macOS-Mojave

• Verdere beveiligingsverbeteringen van herkomstcontroles

• Softwareversie: 7.10.5
  • Berichtdatum: Dec 18, 2018
  • Besturingssysteem: Mac OS X 10.14.x, Mac OS X 10.13.x, Mac OS X 10.12.x
  • Bestandsgrootte: 67.9 MB
Vorige softwareversies
Er zijn geen andere softwareversies beschikbaar.
Veelgestelde vragen

NOG STEEDS PROBLEMEN?

De community heeft mogelijk een antwoord

ONDERSTEUNINGSCOMMUNITY Contact opnemen