Upplever du problem med ditt tangentbord, mus eller Logitech Options på macOS Mojave (10.14)? Apple har en ny policy som kräver användarens tillstånd för vår Options-mjukvara. Klicka på Mer för att få hjälp med problemet du upplever.

Läs mer

Återställ lösenordet

Ange din registrerade e-postadress för att återställa lösenordet. En länk för att återställa ditt lösenord skickas till dig via e-post.

Logitech registrerar viss användardata i säkerhets-, support- och rapporteringssyfte. Granska vår: integritetspolicy